Star Wars: Battlefront II – beta-ul se va desfăşura în octombrie

Autor: Cosmin Aionita | 12.07.2017
Star Wars: Battlefront II - beta-ul se va desfăşura în octombrie

Electronic Arts a dezvăluit faptul că Star Wars: Battlefront II va beneficia de o sesiune de testare Open Beta, ce va avea loc în cursul lunii octombrie a acestui an.

Astfel, cei care au plasat o precomandă pentru versiunile de PlayStation 4, Xbox One sau PC ale jocului vor primi acces în acest open beta începând cu 4 octombrie 2017. Restul de jucători vor putea încerca Open Beta-ul de Star Wars: Battlefront II începând cu 6 octombrie, sesiunea beta urmând să se încheie pe 9 octombrie.

Star Wars Battlefront 2Star Wars Battlefront 2

În acest beta vom avea acces la bătălia de pe planeta Naboo, în care jucătorii vor putea întruchipa clone trooper-ii din armata Republicii sau droizii separatiştilor pe străzile din jurul palatului regal, sau pe unii dintre eroii favoriţi din seria Star Wars în interiorul acestuia. De asemenea, în acest beta va fi inclusă şi o bătălie spaţială multiplayer de tipul Starfighter Assault, mai multe detalii urmând să fie oferite cu ocazia Gamescom 2017.

Star Wars: Battlefront II va fi lansat, la nivel mondial, pe 17 noiembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Origin).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News