Star Wars: Battlefront II – informaţii despre campania single player

Autor: Cosmin Aionita | 23.05.2017
Star Wars: Battlefront II - informaţii despre campania single player

Electronic Arts a dezvăluit câteva detalii suplimentare despre campania din Star Wars: Battlefront II prin intermediul clipurilor promoţionale pe care le puteţi viziona mai jos. Campania single player a jocului este realizată de Motive Studios, noul studio intern al EA condus de Jade Raymond (ex-Ubisoft), în timp ce DiCE se va ocupa de componenta multiplayer, iar Criterion Games de bătăliile spaţiale din Star Wars: Battlefront II.

Star Wars: Battlefront II va beneficia de o campanie single player completă, cu o poveste ce va umple golul dintre sfârşitul Episodului VI, ce marca dispariţia definitivă a Death Star-ului, şi crearea organizaţiei First Order ce precede începutul Episodului VII. Jucătorii vor intra în pielea comandatului Iden Versio, lidera Inferno Squad, o unitate specială de elită a Imperiului Galactic. Asistând la distrugerea bazei Death Star, Iden şi echipa sa pleacă într-o misiune de răzbunare ce se va întinde pe parcursul a nu mai puţin de 30 de ani.

Cât despre partea multiplayer, Star Wars: Battlefront II va îmbina personajele şi evenimentele din toate cele trei ere ale Războiului Stelelor: episoadele prequel, trilogia iniţială, precum şi noua sagă începută cu The Force Awakens. Nu mai puţin de 40 de jucători simultan se vor putea confrunta în bătălii plasate în locaţii faimoase ale universului Star Wars: Theed, Takodana, Starkiller Base, Yavin, Mos Eisley, Endor sau Hoth, cu posibilitatea de a pilota şi nave de luptă în noile scenarii de tip Space Battle. Evident, jucătorii vor avea ocazia de a întruchipa eroi legendari ai seriei precum Darth Maul, Yoda, Kylo Ren, Rey sau Luke Skywalker. Nu va lipsi nici modul de joc Skirmish împotriva AI-ului, care va putea fi abordat şi în mod cooperativ.

Star Wars: Battlefront II este aşteptat, la nivel mondial, pe 17 noiembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Origin).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News