Terminator: Resistance – trailer, gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 06.11.2019
Terminator: Resistance – trailer, gameplay şi imagini noi

Reef Entertainment a publicat un nou trailer pentru Terminator: Resistance, noul first person shooter bazat pe licenţa Terminator. De asemenea, a fost publicat şi un clip de gameplay, ce prezintă o selecţie de aproape 10 minute din partea de început a jocului, dezvăluind astfel şi câteva dintre elementele de RPG ce vor fi prezente în Terminator: Resistance: quest-urile, elementele de crafting, sistemul de dialoguri etc. Nu în ultimul rând, galeria ataşată găzduieşte o serie de imagini noi din Terminator: Resistance.

Dezvoltat de studioul Teyon, Terminator: Resistance va continua povestea din filmele The Terminator şi Terminator 2: Judgment Day, acţiunea urmând să se desfăşoare într-o versiune postapocaliptică a oraşului Los Angeles, la trei decenii de la ziua cunoscută drept Judgment Day.

Jucătorii vor intra în pielea unui nou erou – Jacob Rivers –, un soldat al Resistance Pacific Division, acesta devenind noua ţintă a AI-ului SkyNet. De-a lungul aventurii sale, Rivers va lupta împotriva unei serii de inamici cunoscuţi din seria cinematografică, se va alia cu personaje legendare precum T-800, dar şi cu nou veniţi în universul Terminator. Anumite situaţii din joc vor cere o abordare stealth, în care hacking-ul va juca un rol important, în timp ce altele trebuie abordate direct, cu arma în mână, variantă facilitată de arsenalul extins pe care Rivers îl va avea la dispoziţie.

Jucătorii vor beneficia de un sistem extins de skill-uri pe care le vor putea atribui lui Rivers, dar şi de opţiunea de a aborda, pe lângă povestea principală, o serie de misiuni opţionale în Los Angeles-ul postapocaliptic. Acţiunile şi deciziile personajului principal vor putea schimba soarta poveştii, producătorii promiţând mai multe finaluri posibile.

Terminator: Resistance va fi lansat în Europa pe 15 noiembrie 2019, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (via Steam). Cerinţele de sistem pentru ediţia de PC a jocului pot fi consultate aici.

Terminator: ResistanceTerminator: Resistance

Terminator: ResistanceTerminator: Resistance

Terminator: ResistanceTerminator: Resistance

Terminator: ResistanceTerminator: Resistance

Terminator: ResistanceTerminator: Resistance

Urmărește Go4Games.ro pe Google News