Titanfall 2 – gameplay single player în 4K

Autor: Cosmin Aionita | 16.08.2016
Titanfall 2 - gameplay single player în 4K

Respawn Entertainment şi Electronic Arts au prezentat noi secvenţe de gameplay din campania single player a shooter-ului Titanfall 2. Şi ca cireaşă pe proverbialul tort, acestea au fost oferite în rezoluţie 4K (3840×2160) şi pot fi urmărite în continuare (nu uitaţi să selectaţi 2160p din setările clipului pentru a beneficia de calitate maximă).

Campania single player din Titanfall 2 va spune povestea unui membru al miliţiei, al cărui vis este să devină pilot de titan. Acest lucru se întâmplă atunci când personajul principal este cuplat, din necesitate, cu un titan de clasa Vanguard, în încercarea de a îndeplini o misiune în care pilotul original şi-a pierdut viaţa.

Nu va lipsi nici componenta multiplayer, cei de la Respawn Entertainment promiţând că aceasta va fi mai complexă decât în primul titlu al seriei, cu mai multe clase de titani, fiecare cu propriile funcţii, un set nou de abilităţi pentru piloţi, o selecţie extinsă de arme, mai multe opţiuni de personalizare, precum şi un sistem de progresie robust.

Titanfall 2 este aşteptat pe 28 octombrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Titanfall 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News