Titanfall 2 – opţiunile de personalizare în multiplayer

Autor: Cosmin Aionita | 12.09.2016
Titanfall 2 - opţiunile de personalizare în multiplayer

Respawn Entertainment şi Electronic Arts au lansat un nou trailer pentru Titanfall 2, demonstrând astfel posibilităţile de personalizare ale soldaţilor şi titanilor din componenta multiplayer a jocului.

În multiplayer-ul din Titanfall 2, pe lângă opţiunile extinse de personalizare, vom întâlni nu mai puţin de şase clase de titani jucabili, fiecare cu propriile funcţii, precum şi un set nou de abilităţi pentru piloţi, o selecţie extinsă de arme, alături de un sistem de progresie robust.

De asemenea, Titanfall 2 va oferi o companie single player completă, care va spune povestea unui membru al miliţiei, al cărui vis este să devină pilot de titan. Acest lucru se întâmplă atunci când personajul principal este cuplat, din necesitate, cu un titan de clasa Vanguard, în încercarea de a îndeplini o misiune în care pilotul original şi-a pierdut viaţa.

Titanfall 2 este aşteptat pe 28 octombrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Până atunci, mai jos puteţi viziona spotul publicitar al jocului, cu ajutorul căruia Electronic Arts doreşte sa promoveze Titanfall 2 la TV.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News