Titanfall 2 primeşte un trailer plin de laude

Autor: Cosmin Aionita | 22.11.2016
Titanfall 2 primeşte un trailer plin de laude

Titanfall 2 a fost lansat la sfârşitul lunii trecute şi, în ciuda recenziilor pozitive primite din partea presei de profil, nu a reuşit să impresioneze prin vânzări, jocul celor de la Respawn Entertainment fiind comercializat în cantităţi mult mai reduse în comparaţie cu primul titlu al seriei.

Într-o încercare de a schimba percepeţia publicului faţă de Titanfall 2, Electronic Arts a lansat un nou trailer pentru acest joc, scoţând în evidenţă prin intermediul acestuia părerile pozitive emise de jurnaliştii de gaming din toata lumea. De asemenea, Titanfall 2 este disponibil acum prin intermediul Origin la un preţ redus cu 33%.

Titanfall 2 oferă o companie single player completă, care spune povestea unui membru al miliţiei, al cărui vis este să devină pilot de titan. Acest lucru se întâmplă atunci când personajul principal este cuplat, din necesitate, cu un titan de clasa Vanguard, în încercarea de a îndeplini o misiune în care pilotul original şi-a pierdut viaţa.

De asemenea, în multiplayer-ul din Titanfall 2 întâlnim nu mai puţin de şase clase de titani jucabili, fiecare cu propriile funcţii, precum şi un set nou de abilităţi pentru piloţi, opţiuni extinse de personalizare, o selecţie extinsă de arme, alături de un sistem de progresie robust.

Titanfall 2 este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Titanfall 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News