Titanfall a fost amânat…

| 07.02.2014
Titanfall a fost amânat...

… pe Xbox 360. Într-adevăr, Electronic Arts a confirmat că lansarea lui Titanfall, mult aşteptatul shooter multiplayer de la Respawn Entertainment, a fost amânată, însă doar în cazul versiunii pentru consola Xbox 360.

Motivul invocat este timpul suplimentar de care echipa de la Bluepoint Games are nevoie pentru a finisa portarea jocului pe vechea consola Microsoft. Astfel, Titanfall pentru Xbox 360 va fi lansat cu 2 săptămâni întârziere, pe 25 martie (US) şi 28 martie 2014 (EU).

Titanfall

Titanfall doreşte să schimbe ierarhia shooterelor multiplayer, aşa cum şi Call of Duty 4: Modern Warfare a reuşit-o la vremea sa. În ecuaţie intră acum roboţi bipezi imenşi, cunoscuţi drept titani, precum şi mişcări mult mai acrobatice ale personajelor controlabile (fugit pe pereţi, salturi cu jetpack-ul).

Din fericire, această amânare de ultim moment nu influenţează data de lansare pentru versiunile de Xbox One şi PC ale jocului: Titanfall urmează să fie lansat în Europa pe 13 martie 2014 pentru aceste două platforme.

Titanfall

Urmărește Go4Games.ro pe Google News