Titanfall amânat din nou pe Xbox 360

| 20.03.2014
Titanfall amânat din nou pe Xbox 360

Titanfall a fost lansat cu surle şi trâmbiţe în cursul săptămânii trecute, pentru PC şi Xbox One. Iniţial, şi versiunea de Xbox 360 trebuia să vadă lumina zilei în acelaşi timp cu suratele pentru PC şi Xbox One.

Apoi, Electronic Arts a considerat de cuviinţă să amâne această ediţie a jocului aproximativ două săptămâni, pentru a oferi echipei de la Bluepoint Games răgaz suplimentar pentru a finisa portarea (Titanfall a fost realizat de Respawn Entertainment pentru PC şi Xbox One, jocul fiind apoi portat pe Xbox 360). Iată că acest timp de dezvoltare suplimentar s-a dovedit insuficient, Electronic Arts confirmând o nouă amânare a versiunii pentru Xbox 360 a jocului Titanfall.

Astfel, Titanfall pentru Xbox 360 va fi lansat abia pe 8 aprilie 2014 în America de Nord şi 11 aprilie 2014 în Europa. Cei de la EA şi Bluepoint Games promit că această ediţie de Titanfall va oferi aceeaşi experienţă multiplayer, aceleaşi hărţi, moduri de joc şi burn cards precum variantele pentru PC şi Xbox One ale jocului.

Rămâne de văzut la ce nivel de detalii grafice va fi atins de ediţia pentru Xbox 360 a jocului. Titanfall pentru PC şi Xbox One a fost lansat pe 14 martie 2014, un review complet al jocului urmând să fie publicat pe Go4games foarte curând.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News