Titanfall beta în curând

| 29.01.2014
Titanfall beta în curând

Vince Zampella, fondatorul studioului Respawn Entertainment (şi unul dintre foştii conducători de la Infinity Ward), a confirmat prin intermediul Twitter că Titanfall, shooter-ul multiplayer dezvoltat de Respawn, va beneficia de o sesiune de testare beta foarte curând.

Titanfall

Deşi nu a fost precizată încă o dată la care va începe beta testul pentru Titanfall, postere apărute în lanţurile de magazine Micromania din Franţa indică că vom avea ocazia să încercăm noul joc de la Respawn începând cu 14 februarie 2014. Având în vedere că beta-ul Titanfall este promovat prin intermediul magazinelor retail, cel mai probabil acesta va putea fi accesat doar pe baza unei precomenzi a jocului.

Titanfall

Titanfall doreşte să schimbe ierarhia shooterelor multiplayer, aşa cum şi Call of Duty 4: Modern Warfare a reuşit-o la vremea sa. În ecuaţie intră acum roboţi bipezi imenşi, cunoscuţi drept titani, precum şi mişcări mult mai acrobatice ale personajelor controlabile (fugit pe pereţi, salturi cu jetpack-ul).

Titanfall va fi lansat in Europa pe 13 martie 2014, pentru Xbox One, Xbox 360 şi PC. De portarea pentru Xbox 360 se ocupă echipa de la Bluepoint Games, în timp ce ediţiile pentru PC şi Xbox One sunt realizate chiar de către Respawn Entertainment.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News