Titanfall – vezi cum arată ediţia de colecţie

| 26.02.2014
Titanfall – vezi cum arată ediţia de colecţie

Cei de la Respawn Entertainment au realizat un unboxing pentru ediţia de colecţie a jocului Titanfall. Aceasta va fi livrată într-o cutie de dimensiuni apreciabile şi a fost comercializată la descurajantul preţ de 250$ (se pare că stocurile sunt deja epuizate).

Pe lângă jocul propriu-zis, Titanfall Collector’s Edition oferă şi o machetă a modelului Atlas de titan, alături de statuete în miniatură a câtorva soldaţi (ce pot fi ataşaţi machetei de titan). În pachet se vor regăsi şi un poster cu planurile modelului de titan Atlas, alături de o culegere cartonată, cu peste 190 de pagini pline de artwork-uri din procesul de realizare a jocului.

Titanfall doreşte să schimbe ierarhia shooterelor multiplayer, aşa cum şi Call of Duty 4: Modern Warfare a reuşit-o la vremea sa. În ecuaţie intră acum roboţi bipezi imenşi, cunoscuţi drept titani, precum şi mişcări mult mai acrobatice ale personajelor controlabile (fugit pe pereţi, salturi cu jetpack-ul).

Titanfall va fi lansat în România pe 14 martie 2014 pentru Xbox One şi PC. Jocul va fi lansat şi pe Xbox 360 cu două săptămâni mai târziu, pe 28 martie 2014.

Titanfall

Urmărește Go4Games.ro pe Google News