Tom Clancy’s The Division 2 – ce porţiuni ale jocului vom putea încerca în sesiunea beta

Autor: Cosmin Aionita | 31.01.2019
Tom Clancy’s The Division 2 – ce porţiuni ale jocului vom putea încerca în sesiunea beta

Ubisoft a oferit detalii suplimentare despre viitoarea sesiune de testare beta dedicată jocului Tom Clancy’s The Division 2. Astfel, acest Private Beta se va desfăşura în perioada 7 – 11 februarie 2019 şi va fi accesibil tuturor celor care au plasat o precomandă pentru joc, indiferent de platforma aleasă: PlayStation 4, Xbox One sau PC. Cei care nu au optat pentru o precomandă, dar vor să încerce beta-ul The Division 2, se pot înscrie pe lista de aşteptare aici.

În această sesiune Private Beta, jucătorii vor avea ocazia de a-şi stabili baza de operaţiuni în Casa Albă, precum şi posibilitatea de a se aventura într-o serie de activităţi în Washington D.C.:

două misiuni principale, disponibile în modurile de joc Story, Normal şi Hard

cinci misiuni şi activităţi suplimentare în lumea deschisă de joc

gameplay de tip PvPvE într-una dintre cele trei noi Dark Zones

gameplay de tip PvP într-unul dintre modurile Conflict, Skirmish

Tom Clancy's The Division 2 Beta

Pe parcursul acestora, jucătorii vor avea ocazia de a debloca noi skill-uri şi de a-şi urca personajele până la nivelul 7. Mai mult, începând cu 8 februarie, participanţii în Private Beta vor putea să încerce conţinut “endgame” prin intermediul unei misiuni de tip Invaded. Astfel, jucătorii îşi vor face o idee despre cum se comportă personajele la nivelul 30 şi vor putea debloca specializările Survivalist, Sharpshooter sau Demolitionist.

Tom Clancy’s The Division 2 va fi lansat pe 15 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Tom Clancy's The Division 2 Beta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News