Tom Clancy’s The Division 2 – iată îmbunătăţirile grafice din versiunea pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 14.03.2019
Tom Clancy’s The Division 2 – iată îmbunătăţirile grafice din versiunea pentru PC

Cu doar o zi rămasă până la apariţia jocului pe piaţă, cei de la Ubisoft au publicat nu unul, ci două trailere noi pentru Tom Clancy’s The Division 2. Primul dintre acestea, pe care îl puteţi urmări în continuare, se concentrează pe prezentarea avantajelor grafice pe care versiunea de PC a jocului, realizată în colaborare cu AMD, le va avea în faţa suratelor sale de pe console.

După cum puteti observa şi în secventele de mai sus, The Division 2 pe PC va beneficia de efecte de particule realistic redate, umbre de rezoluţie înaltă, reflexii în timp real, posibilitatea de a distruge mediul înconjurător, lumini volumetrice, suport pentru DirectX 12 etc. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

De asemenea, în cel de-al doilea trailer pentru Tom Clancy’s The Division 2, accentul este pus pe autenticitatea cu care a fost reprodus oraşul Washington D.C. în joc, acesta fiind comparat cu corespondentul său din realitate.

Tom Clancy’s The Division 2 va fi lansat pe 15 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Nu în ultimul rând, jocul va fi tradus şi în limba română, jucătorii din ţara noastră urmând să aibă ocazia de a opta pentru activarea subtitrărilor în limba română.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News