Tom Clancy’s The Division a primit un trailer făcut de fani

Autor: Cosmin Aionita | 03.02.2016
Tom Clancy's The Division a primit un trailer făcut de fani

Weekend-ul trecut mai toată suflarea interesată de jocuri a avut o singură preocupare: să încerce beta-ul pentru Tom Clancy’s The Division, Ubisoft pornind serverele jocului pentru toate cele trei versiuni ale sale: PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jucătorii au putut astfel experimenta începutul poveştii din The Division, intensitatea din Dak Zone, dar şi admira New York-ul decăzut.

Un astfel de jucător este Berdu, un fan care a reuşit să pună cap la cap un trailer neoficial pentru Tom Clancy’s The Division, realizat cu ajutorul secvenţelor capturate chiar de el din versiunea beta a jocului. Pe lângă abordarea vizibil artistică, trailer-ul montat de Berdu are şi marele merit de a fi realizat în întregime din secvenţe din joc, fără „retuşurile” pe care Ubisoft (sau alte companii de acest nivel) obişnuieşte să le mai aplice materialelor video promoţionale de producţie proprie.

Tom Clancy’s The Division este un hibrid de third person shooter şi RPG, ce se desfăşoară exclusiv în mediul online şi are la bază motorul grafic Snowdrop, dezvoltat de studioul Massive Entertainment special pentru acest titlu.

Tom Clancy’s The Division va fi lansat pe 8 martie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News