Ubisoft oferă Tom Clancy’s The Division gratuit pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 01.09.2020
Ubisoft oferă Tom Clancy’s The Division gratuit pentru PC

Dupa ce, în timpul izolării cauzate de pandemia de COVID-19, Ubisoft s-a aflat în prim plan, oferind o sumedenie de jocuri gratuite pentru ne face așteptarea mai ușoară, iată că publisher-ul francez recidivează, oferind acum, în mod gratuit, jocul Tom Clancy’s The Division pentru PC.

Pentru a asocia Tom Clancy’s The Division de propriul dvs. cont de Uplay, urmați acest link free.ubisoft.com și selectați butonul “Get Free Game” de sub logo-ul jocului. Apoi urmați instrucțiunile afișate pentru a obține Tom Clancy’s The Division pentru PC în mod gratuit. Jocul va fi putea fi revendicat gratuit și asociat contului de Uplay până pe 8 septembrie 2020, acesta putând fi descărcat și rulat mai apoi oricând doriți.

Online shooter bazat pe obținerea de loot de la adversarii doborâți

Tom Clancy’s The Division este un hibrid de third person shooter și RPG, ce se desfășoară exclusiv în mediul online și are la bază motorul grafic Snowdrop, dezvoltat de studioul Massive Entertainment special pentru acest titlu.

Jucătorii au ocazia de a deveni agenți în The Division, o organizație creată cu obiectivul de a recupera New York-ului din mâinile mai multor grupuri criminale, orașul-simbol de pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii căzând pradă anarhiei dupa răspândirea unui virus periculos.

Tom Clancy’s The Division este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunea pentru PC poate fi revendicată în mod gratuit și asociată contului de Uplay până pe 8 septembrie 2020, urmând instrucțiunile de mai sus.

Tom Clancy’s The Division a beneficiat și de o continuare, Tom Clancy’s The Division 2, la rândul său disponibilă pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News