Tom Clancy’s The Division se laudă cu cel mai popular beta din ultimii ani

Autor: Cosmin Aionita | 23.02.2016
Tom Clancy's The Division se laudă cu cel mai popular beta din ultimii ani

Ubisoft a anunţat că beta-ul pentru Tom Clancy’s The Division s-a bucurat de o popularitate imensă, fiind accesat de 6,4 milioane de jucători, un nou record pentru un titlu bazat pe o proprietate intelectuală nouă şi dedicat actualei generaţii de platforme (PS4, Xbox One, PC).

În medie, fiecare jucător a petrecut 4 ore şi 52 de minute pe străzile New York-ului din The Division. Şi mai interesant este faptul că peste o treime din acest timp a fost petrecut în Dark Zone, mediul de joc dedicat luptelor PvP din The Division, peste 2,5 milioane de jucători alegând să-şi atace colegii agenţi în această zonă.

Conform celor de la Ubisoft, beta-ul pentru Tom Clancy’s The Division a constituit ocazia perfectă pentru ca infrastructura online să poată fi testată în amănunt, schimbări şi update-uri urmând să fie aplicate jocului înainte de lansare. De asemenea, prin intermediul acestui beta, milioane de jucători au putut încerca The Division înainte să-l cumpere, feedback-ul venit dinspre această comunitate fiind luat în considerare.

Tom Clancy’s The Division este un hibrid de third person shooter şi RPG, ce se desfăşoară exclusiv în mediul online şi are la bază motorul grafic Snowdrop, dezvoltat de studioul Massive Entertainment special pentru acest titlu.

Tom Clancy’s The Division va fi lansat pe 8 martie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Tom Clancy's The Division

Urmărește Go4Games.ro pe Google News