Tot ce vreți să știți despre Outriders, shooter-ul cu elemente de RPG dezvoltat de studioul People Can Fly

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2021
Tot ce vreți să știți despre Outriders, shooter-ul cu elemente de RPG dezvoltat de studioul People Can Fly
Foto: Square Enix

Folosindu-se de prezentarea digitală Square Enix Presents, publisher-ul Square Enix și studioul People Can Fly au prezentat un nou trailer pentru Outriders, ce încearcă să ofere cât mai multe detalii despre acest shooter online, precum și despre mecanicile sale de joc.

Primul capitol, deja disponibil sub forma unui demo gratuit

Vă reamintim că Outriders încă beneficiază de o versiune demo gratuită, descărcată și încercată deja de peste 2 milioane de gameri, disponibilă acum pentru următoarele platforme: PC prin Steam, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 și GeForce Now.

Acestă versiune demo oferă acces la primele ore din joc, abordabile cu toate cele patru clase de personaje, atât în mod single player, cât și co-op. Mai mult, personajele create în demo vor putea fi importate și în versiunea completă a lui Outriders, odată ce aceasta va fi lansată.

Outriders promite o campanie de peste 30 de ore

Outriders se dorește a fi un shooter cu elemente de RPG, a cărui acțiune va fi plasată într-un univers SF întunecat, iar întreaga campanie, de peste 30 de ore și construită pe o fundație narativă foarte dezvoltată, va putea fi abordată atât în mod single player, cât și co-op, alături de încă doi jucători.

Fie că optați pentru a parcurge aventura singuri, fie că vă veți grupa în echipe de câte trei, veți putea alege între mai multe clase de Outrideri, pe care îi veți putea personaliza în detaliu. Pe lângă inevitabilul sistem de loot și evoluție a personajelor, porțiunea de RPG din Outriders se va face simțită și grație multitudinii de quest-uri (principale sau opționale) pe care le veți avea de îndeplinit, precum și numeroaselor NPC-uri cu care veți avea ocazia să purtați discuții pe parcursul acestei aventuri.

Outriders urmează să fie lansat pe 1 aprilie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Games Pass (doar pe console), PC (Steam), Google Stadia și GeForce Now.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News