Ubisoft a realizat un documentar despre dezvoltarea jocului Far Cry 6

Autor: Cosmin Aionita | 29.11.2021
Ubisoft a realizat un documentar despre dezvoltarea jocului Far Cry 6
Foto: Ubisoft

gTV, împreună cu Ubisoft, au realizat un material video de tip documentar dedicat procesului de dezvoltare a jocului Far Cry 6. Acest documentar, intitulat Far Cry 6 – Revolución: A Far Cry Story, urmărește poveștile din viața profesională și personală a membrilor echipei Ubisoft Toronto, în drumul acestora către finalizarea celui mai recent joc al seriei Far Cry.

Far Cry 6 beneficiază de cea mai mare lume de joc apărută până acum în vreun titlu al seriei, din care nu lipsesc junglele, plajele, dar nici Esperanza, orașul capitală al țării Yara. Giancarlo Esposito, starul din serialele Breaking Bad, Better Call Saul și The Mandalorian, joacă rolul președintelui Antón Castillo, dictatorul ce conduce cu mână de fier Yara, o țară fictivă ce se regăsește pe o insulă din Caraibe. Castillo își pregătește fiul, Diego (interpretat de actorul Anthony Gonzalez) pentru a prelua conducerea țării.

În postura eroului principal îl regăsim pe Dani Rojas, un luptător de gherilă ce se ridică împotriva regimului tiranic din Yara. Pe parcursul aventurii sale, Dani își va uni forțele cu personaje mai mult sau mai puțin controversate, precum Clara Garcia, liderul grupării revoluționare Libertad, sau Juan Cortez, un ex-spion KGB, specialist în tehnici de gherilă.

Far Cry 6 este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Google Stadia. Vaas: Insanity, primul pachet de conținut suplimentar (DLC) inclus în Season Pass-ul jocului Far Cry 6, este disponibil, de asemenea, pentru aceleasi platforme.

Sursa: gTV YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News