Riot Games introduce un nou agent în Valorant: Yoru

Autor: Vlad Ionescu | 11.01.2021
Riot Games introduce un nou agent în Valorant: Yoru

Riot Games l-au prezentat oficial pe noul agent Yoru, drept următorul personaj jucabil ce va fi introdus în Valorant. Toate informațiile despre Agent14 au fost dezvăluite pe internet chiar înainte cu o săptămână de lansarea acestuia, acest leak permițând utilizatorilor să se familiarizeze cu stilul de joc înșelător, pe care agentul îl va dobândi în shooter-ul  celor de la Riot.

Noul sezon din Valorant (Episode 2 Act 1) va începe mâine, 12 ianuarie, iar agentul Yoru se află în lista celor mai interesante modificări aduse jocului. Producătorii jocului au lansat un trailer oficial, prin care prezintă, cele mai importante aspecte ale noului erou. Filmulețul de prezentare începe cu Pheonix, care asistat de Agent14, încearcă dezamorsarea unei bombe de tipul spike, chiar în timp ce se duealează cu Jett, Cypher și Viper. După ce reușesc să își elimine adversarii, grație abilităților pe care eroii le au, agenții părăsesc zona. Yuri, sau mai bine spus Agent 14, a primit o serie de abilități excelente: de la mimarea sunetelor de pași, flancarea inamicilor prin portaluri și puterea ce îl transformă într-un personaj invizibil, noul agent din Valorant este unul foarte ofensiv și eficient în duelurile directe.

Riot Games aplică agentului o nouă tipologie și un nou set de abilități

John Goscicki, directorul de imagine și personaje al jocului Valorant, l-a descris pe Yuri drept un erou ce poate fi utilizat foarte mult din perspectiva „solo play”, rolul fiind inspirat de tipologia de băiat rebel, care nu dorește să mulțumească pe nimeni și face doar ce consideră. De asemenea, directorul de imagine a adăugat:

Am știut că este vremea să agităm un pic lucrurile în Valorant, motiv pentru care am introdus acest nou agent, un tânăr rebel, ce cu siguranță va reuși să devină foarte popular. Ideea de personaj mai retras și înșelător a fost întodeauna pe placul nostru, însă nu am avut ocazia să o aplicăm. Agent14 reușește să descrie cu exactitate tipul de erou pe care dorim să îl introducem pentru utilizatorii jocului.

Yoru Valorant

Sursa: Rock Paper Shotgun

Urmărește Go4Games.ro pe Google News