Un nou film DOOM va fi lansat în 2019. Iată primul trailer

Autor: Cosmin Aionita | 12.03.2019
Un nou film DOOM va fi lansat în 2019. Iată primul trailer

Vă mai amintiţi de filmul DOOM din 2005, cu Dwayne Johnson şi Karl Urban în rolurile principale? În caz afirmativ, ştiţi deja că această adaptare pentru marele ecran a faimoasei serii de first person shootere de la id Software nu a fost tocmai inspirată, fiind trecută deja în raftul cu amintiri neplăcute de către majoritatea fanilor DOOM.

Ei bine, lucrurile sunt pe cale să se înrăutăţească şi mai tare: încurajaţi probabil de recentul succes al noului joc DOOM, precum şi de nerăbdarea cu care este aşteptat viitorul DOOM Eternal (a cărui lansare, cel mai mai probabil, va avea loc în cursul acestui an), cei de la Universal 1440 Entertainment, una dintre diviziile Universal Pictures Home Entertainment, au dezvăluit un nou film DOOM, ce urmează, la rândul său, să-şi facă apariţia în toamna lui 2019.

Noul film se numeşte DOOM: Annihilation şi, după cum puteţi vedea din trailer-ul de mai jos, nu este ceea ce fanii seriei şi-ar fi dorit de la o ecranizare a jocurilor favorite: avem parte de o producţie direct-to-video (care va fi lansată direct pe DVD sau prin streaming, fără planuri de a „trece” prin cinematografe), realizată cu buget redus (lucru lesne de observat dacă luăm în considerare aşa-zisele efecte speciale din clipul de mai jos), în care îşi fac apariţia o serie de actori cvasi-necunoscuţi.

Măcar firul narativ pare apropiat de ceea ce înseamnă DOOM, filmul urmând să spună povestea unui grup de puşcaşi marini care răspund apelului de urgenţă venit de pe una dintre lunile planetei Marte, unde o bază spaţială a fost invadată de demoni veniţi din Iad. De scenariul şi regia lui DOOM: Annihilation este responsabil Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege), iar în rolurile principale îşi vor face apariţia Amy Manson (Atlantis), Dominic Mafham (Ophelia), Luke Allen-Gale (Dominion) şi Nina Bergman (The Car: Road to Revenge).

Filmul DOOM: Annihilation urmează să fie lansat în această toamnă. Tot în cursul lui 2019 este aşteptat şi noul joc DOOM Eternal, produs de id Software şi publicat de Bethesda.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News