Uncharted 3: Drake’s Deception – Launch Trailer

| 19.10.2011
Uncharted 3: Drake’s Deception - Launch Trailer

Seria Uncharted s-a impus, încă de la primul titlu lansat în 2007, drept o adevărată bijuterie în librăria de jocuri exclusiv dedicate consolei Sony PlayStation 3. Şi, chiar dacă Uncharted: Drake’s Fortune s-a bucurat de succes, adevărata „revelaţie” a fost al doilea joc din serie – Uncharted 2: Among Thieves, un titlu care a încasat mai toate disticţiile pentru cel mai bun joc al anului 2009.

Echipa de la Naughty Dog doreşte să se autodepăşească prin intermediul lui Uncharted 3: Drake’s Deception, titlu pe care, la începutul acestei veri, l-am plasat în fruntea clasamentului de jocuri ce ne-au atras atenţia la E3 2011. Pe lângă o aventură care l-ar face invidios şi pe Indiana Jones, Uncharted 3 promite o componentă multiplayer revizuită, ce va conţine atât moduri de joc competitive, cât şi misiuni cooperative. Grafica va primi la rândul său un upgrade considerabil, Uncharted 3: Drake’s Deception fiind conceput pentru afişajul 3D stereoscopic.

Uncharted 3: Drake’s Deception va fi lansat exclusiv pentru PlayStation 3 pe 1 noiembrie 2011 în Statele Unite, jocul urmând să apară o zi mai târziu (pe 2 noiembrie) în Europa. Până atunci însă, Naughty Dog ne face aşteptarea mai uşoară cu ajutorul unui nou trailer, pe care-l puteţi viziona mai sus.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News