Urmăriți “Exodus”, scurt-metrajul dedicat jocului Battlefield 2042

Autor: Cosmin Aionita | 16.08.2021
Urmăriți “Exodus”, scurt-metrajul dedicat jocului Battlefield 2042
Foto: Electronic Arts

După cum au promis, Electronic Arts și studioul DICE au lansat scurt-metrajul “Exodus”, menit să promoveze lansarea viitorului Battlefield 2042.

Battlefield 2042 propune o viziune asupra confruntărilor militare din viitorul apropiat, dintre eternii rivali: Statele Unite ale Americii și Rusia. Totuși, lumea se va afla într-o veritabilă criză, cauză de lipsa de hrană, de energie și de apă potabilă, ce va duce la dispariția a numeroase națiuni și apariția a milioane de refugiați, expatriați ce vor alege să lupte alături de una dintre taberele implicate în acest conflict.

Exact acest cadru își dorește să-l expună și filmul “Exodus” pentru Battlefield 2042, în care îl reîntâlnim pe Kimble “Irish” Graves, unul dintre personajele-cheie din Battlefield 4, interpretat de același actor: Michael Kenneth Williams. Irish este comandantul navei Exodus, ce adăpostește 200 de refugiați și expatriați.

Cel mai mare și ambițios joc Battlefield

Descris drept “cel mai mare și ambițios joc al seriei”, Battlefield 2042 se va concentra în exclusivitate pe modurile de joc multiplayer, precum deja apreciatele Conquest sau Breakthrough, cu cele mai întinse hărți de până acum și posibilitatea de a acomoda nu mai puțin de 128 de jucători (doar pe PC și consolele de nouă generație). Nu vor lipsi nici efectele meteorologice dinamice, ce vor duce la apariția unor dezastre naturale capabile să altereze configurațiile hărților, precum tornade gigantice sau furtuni de nisip.

S-a renunțat la includerea unei companii single player sau a unui mod de joc multiplayer de tip Battle Royale în Battlefield 2042.

Battlefield 2042 va fi lansat pe 22 octombrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC. Doar edițiile pentru PS5, Xbox Series X|S și PC vor beneficia de hărțile extinse și posibilitatea de a acomoda 128 de jucători. Variantele pentru PlayStation 4 și Xbox One vor include hărți de dimensiuni reduse și un maximum de 64 de jucători.

Sursa: Battlefield YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News