VIDEO: Când se lansează Warhammer 40,000: Space Marine 2

Autor: Cosmin Aionita | 20.12.2023
VIDEO: Când se lansează Warhammer 40,000: Space Marine 2
Foto: Focus Entertainment

Dezvăluit inițial în cadrul ceremoniei The Game Awards 2021, Warhammer 40,000: Space Marine 2 a primit un update important cu ocazia show-ului similar din acest an. Mai exact, prin intermediul celui mai recent trailer, jocul a primit o dată de lansare: Space Marine 2 este programat pentru 9 septembrie 2024.

În timpul ce primul Space Marine, joc care a reprezentat primul contact al multor jucători cu universul dezvoltat de Games Workshop, a fost creația studioului Relic Entertainment (la acea vreme deținut de THQ), de continuare se vor ocupa cei de la Saber Interactive, în frunte cu Tim Willits (ex-id Software, responsabil pentru jocuri precum Quake, DOOM sau RAGE).

Space Marine 2 va relua aventurile emblematicului personaj Titus, căpitan al diviziei Ultramarines Space Marine Chapter, precum și comandant al celei de-a doua companii de Ultramarines, interpretat de actorul Clive Standen (foarte cunoscut din serialul Vikings). Mai mult, viitoarea campanie din Space Marine 2 va putea fi abordată și co-op, în până la trei jucători simultan.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 va fi lansat pe 9 septembrie 2024, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, dar și pentru PC.

Sursa: Focus Entertainment YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News