VIDEO: Cum arată I.G.I. Origins, prequel-ul seriei Project I.G.I.

Autor: Cosmin Aionita | 27.09.2022
VIDEO: Cum arată I.G.I. Origins, prequel-ul seriei Project I.G.I.

După anunțul inițial din toamna anului 2019, s-a așternut liniștea în privința lui I.G.I. Origins, continuarea seriei de stealth shootere din anii 2000. Până acum, când studioul AntiMatter Games a revenit cu un prim trailer ce include secvențe de gameplay dintr-o versiune pre-alpha a jocului.

I.G.I. Origins a fost gândit drept un prequel pentru seria Project I.G.I. de la începutul anilor 2000, acțiunea din acest nou titlu urmând să-i pună pe jucători în pielea unui agent MI6 (sau a unei agente!), ce va călători în locații de pe tot globul, încercând să-și salveze reputația, dar și soarta lumii.

I.G.I. Origins este dezvoltat de studioul britanic AntiMatter Games, destul de cunoscut pentru jocurile din seriile Rising Storm și Red Orchestra, cu ajutorul Unreal Engine. I.G.I. Origins va avea loc într-o versiune alternativă a anilor ’80, jocul urmând să pună accentul pe realism tactic, pe stealth, utilizarea de gadget-uri, dar și pe poveste și prezentarea cinematică.

I.G.I. Origins va fi disponibil prin intermediul Steam, mai multe detalii despre perioada de lansare și platforme urmând să fie anunțate în curând.

Sursa: AntiMatter Games YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News