VIDEO: Judas – Story Trailer, de la autorii seriei BioShock

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2024
VIDEO: Judas – Story Trailer, de la autorii seriei BioShock
Foto: Ghost Story Games

Cel mai recent episod State of Play a adus încă o surpriză: un trailer nou pentru Judas, viitorul proiect al lui Ken Levine și al fostei echipe de la Irrational Games, regrupate sub denumirea Ghost Story Games.

Precum seria BioShock, Judas se dorește a fi un first person shooter single player cu o puternică componentă narativă, dezvoltat pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam și Epic Games Store).

Povestea din Judas se învârte în jurul unei nave spațiale, Mayflower, aflată în derivă și a unui plan disperat de salvare. Pasagerii din Mayflower au fost antrenați să se spioneze între ei și să raporteze autorităților – reprezentate de mașinării – și cele mai mici abateri de la lege. Aceste mașinării, care controlează toate aspectele legate de conducere, afaceri și artă de pe navă, au încercat să transforme personajul principal într-un cetățean model. Însă Judas este departe de acest statut, răzvrătirea acestuia stârnind o veritabilă revoluție pe Mayflower.

Judas se află în dezvoltare pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam și Epic Games Store), nefiind dezvăluită încă o eventuală perioadă de lansare.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News