VIDEO: Nou trailer cu gameplay din RoboCop: Rogue City. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 10.03.2023
VIDEO: Nou trailer cu gameplay din RoboCop: Rogue City. Când va fi lansat jocul
Foto: Nacon

Publisher-ul Nacon, alături de studioul Teyon (Terminator: Resistance), a publicat un nou trailer cu secvențe de gameplay din RoboCop: Rogue City, jocul video bazat pe primele trei filme din seria RoboCop. Pe lângă decorurile și locuitorii mai puțin pașnici din Old Detroit, trailer-ul dezvăluie și câteva dintre abilitățile speciale ale protagonistului, unele inspirate din filme (precum sistemul de țintire a inamicilor), altele nou introduse de joc (posibilitatea de a sprinta pentru a te apropia de inamici mult mai rapid).

Odată cu acest trailer, a fost anunțată și o scurtă amânare a lansării lui RoboCop: Rogue City: programat inițial pentru luna iunie a acestui an, jocul va sosi abia în septembrie 2023.

Rogue City promite să fie o adaptare fidelă a materialului-sursă, ce va beneficia însă de un fir narativ original. Astfel, jocul va spune povestea lui Alex Murphy, polițist ucis la datorie, reînviat de oamenii de știință sub forma ofițerului cibernetic numit RoboCop.

Jucătorii îl vor controla chiar pe RoboCop, interpretat, din nou, de Peter Weller, actorul original din filme, care, pe lângă voce, și-a împrumutat și aspectul fizic personajului principal din joc.

RoboCop: Rogue City va fi lansat în cursul lunii septembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam si Epic Games Store).

RoboCop Rogue City
Foto: Nacon

Sursa: Teyon YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News