VIDEO: STALKER 2: Heart of Chornobyl – Bolts & Bullets Trailer. Jocul are o nouă perioadă de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 28.08.2023
VIDEO: STALKER 2: Heart of Chornobyl – Bolts & Bullets Trailer. Jocul are o nouă perioadă de lansare
Foto: GSC Game World

Cu ocazia Gamescom 2023, GSC Game World a revenit cu un nou trailer pentru foarte așteptatul STALKER 2: Heart of Chornobyl, realizat în mare măsură cu ajutorul secvențelor de acțiune din joc. Cu această ocazie, a fost dezvăluită și o actualizare în ceea ce privește perioada de lansare a shooter-ului post-apocaliptic: STALKER 2 este așteptat pe piață în primul trimestru din 2024.

STALKER 2: Heart of Chornobyl este cel mai mare proiect dezvoltat vreodată de studioul GSC GameWorld, iar studioul își dorește să realizeze un joc cu o atmosferă foarte apăsătoare, așa cum au fost Shadow of Chernobyl, Clear Sky și Call of Pripyat la vremea lor.

STALKER 2 nu va include un mod de joc multiplayer de tip Battle Royale, însă cei de la GSC Game World intenționează să pună la dispoziția comunității uneltele de modding necesare pentru a crea noi experiențe și tipuri de joc. Jocul este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 5.

După ce a fost amânat de mai multe ori din cauza situației instabile din Ucraina, STALKER 2: Heart of Chornobyl este acum așteptat în primul trimestru al anului 2024, în variante pentru Xbox Series X|S și PC (prin Steam și Epic Games Store). Shooter-ul celor de la GSC Game World urmează să fie inclus și în abonamentele Xbox Game Pass și PC Game Pass.

Sursa: GSC Game World YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News