VIDEO: Tot ce trebuie să știți despre Immortals of Aveum

Autor: Cosmin Aionita | 10.07.2023
VIDEO: Tot ce trebuie să știți despre Immortals of Aveum
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts și Ascendant Studios au lansat un nou trailer extins pentru Immortals of Aveum, oferind astfel numeroase detalii suplimentare despre acest joc, precum modurile în care funcționează magiile aferente fiecărei culori (albastru, verde și roșu), dar și posibilitățile de upgrade și personalizare ale eroului, dar și ale tipurilor de vrăji pe care acesta le va avea la dispoziție etc.

Acțiunea jocului va fi plasată într-un univers fantasy, aflat sub dominarea magiei, și va fi experimentată de jucători prin ochii lui Jak (Darren Barnet), un mag ce se alătură unui ordin de elită de “battlemages”. Stăpânind toate cele trei culori ale magiei – albastru, verde și roșu –, aceștia vor decima legiunile de inamici, având posibilitatea de a executa și multiple atacuri în lanț, dar și counter-uri spectaculoase.

Producătorii promit o poveste modernă într-o lume fantasy, personaje memorabile și acțiune rapidă, bazată pe executarea de vrăji, într-o manieră inedită pentru genul first person shooter.

Immortals of Aveum este așteptat pe 22 august 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Steam și Epic Games). Cerințele de sistem pentru varianta de PC pot fi consultate aici.

Foto: Electronic Arts

Sursa: GameTrailers YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News