VIDEO: Trailer final pentru Immortals of Aveum înainte de lansare. Cerințe de sistem actualizate

Autor: Cosmin Aionita | 21.08.2023
VIDEO: Trailer final pentru Immortals of Aveum înainte de lansare. Cerințe de sistem actualizate
Foto: Electronic Arts

Cu ocazia iminentei lansări a jocului Immortals of Aveum, Electronic Arts și Ascendant Studios au publicat un trailer final pentru shooter-ul bazat pe magie, precum și o actualizare a cerințelor de sistem. Astfel, pe lângă specificațiile de sistem anunțate inițial, foarte ridicate, au fost adăugate configurații menite să ruleze jocul în rezoluție 4K, atât cu 60fps, cât și cu 120fps.

Mai mult, a fost confirmat faptul că, pe console, Immortals of Aveum va rula cu un framerate de 60 de cadre pe secundă, în rezoluție 4K reconstruită cu ajutorul tehnologiei AMD FSR2. Pe PC, jocul va oferi suport atât pentru tehnologia NVIDIA DLSS3, cât și pentru AMD FSR2.

Immortals of Aveum
Foto: Electronic Arts / Ascendant Studios

Un first person shooter bazat pe magie

Acțiunea jocului va fi plasată într-un univers fantasy, aflat sub dominarea magiei, și va fi experimentată de jucători prin ochii lui Jak (Darren Barnet), un mag ce se alătură unui ordin de elită de “battlemages”. Stăpânind toate cele trei culori ale magiei – albastru, verde și roșu –, aceștia vor decima legiunile de inamici, având posibilitatea de a executa și multiple atacuri în lanț, dar și counter-uri spectaculoase.

Producătorii promit o poveste modernă într-o lume fantasy, personaje memorabile și acțiune rapidă, bazată pe executarea de vrăji, într-o manieră inedită pentru genul first person shooter.

Immortals of Aveum este așteptat pe 22 august 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Steam și Epic Games).

Sursa: Immortals of Aveum YouTube, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News