VIDEO: Trei clipuri de gameplay din Crime Boss: Rockay City, shooter-ul cu staruri de la Hollywood în rolurile principale

Autor: Cosmin Aionita | 06.03.2023
VIDEO: Trei clipuri de gameplay din Crime Boss: Rockay City, shooter-ul cu staruri de la Hollywood în rolurile principale
Foto: 505 Games

505 Games, alături de Ingame Studios, au publicat clipuri de gameplay din Crime Boss: Rockay City, first person shooter-ul dezvăluit in cadrul The Game Awards 2022. Crime Boss va include atât schimburi de focuri spectaculoase, precum și secvențe de gameplay stealth, și va putea fi abordat în mod single player sau co-op, alături de alți trei prieteni.

În Crime Boss, jucătorii vor încerca să devină liderii lumii interlope într-un oraș fictiv din Florida anilor ’90. În rolul principal îl veți recunoaște pe actorul Michael Madsen, jocul fiind împânzit de aparițiile unor staruri din filmele de acțiune ale acelor vremuri: Chuck Norris, Danny Glover, Danny Trejo, Kim Basinger sau chiar rapper-ul Vanilla Ice.

Pentru a-și construi un veritabil imperiu al crimei, Travis Baker (interpretat de Michael Madsen) va participa la jafuri armate, se va confrunta pentru controlul teritoriilor cu alți lideri de găști și se va implica în tot felul de astfel de activități mai mult sau mai puțin legale.

Crime Boss: Rockay City va fi lansat mai întâi pe PC, pe 28 martie 2023, prin Epic Games Store. Ulterior, vor fi disponibile și ediții pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S.


Sursa: GameSpot Trailers

Urmărește Go4Games.ro pe Google News