Wolfenstein: The New Order – întoarcerea câinilor nazişti

| 17.03.2014
Wolfenstein: The New Order - întoarcerea câinilor nazişti

Colegii de la GameSpot au realizat un video preview pentru Wolfenstein: The New Order, urmărind evidenţierea elementelor old school ce se regăsesc la fiecare pas în jocul celor de la Machine Games. Spre exemplu, în The New Order îşi vor face apariţia din nou câinii nazişti, prezenţi pentru prima oară in Wolfenstein 3-D, de această dată însă echipaţi cu armuri de protecţie.

Acţiunea din Wolfenstein: The New Order se va desfăşura în anii ’60, într-o realitate alternativă în care cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost câştigat de forţele naziste. Eroul B.J. Blazkowicz va fi din nou la datorie, însărcinat cu conducerea unei forţe de rezistenţă împotriva noilor conducători ai lumii. Producătorii promit o campanie de peste 16 ore, Wolfenstein: The New Order fiind un joc gândit exclusiv pentru modul single player.

Wolfenstein: The New Order va fi lansat în Europa pe 23 mai 2014, pe PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One. Toţi cei care aleg să precomande Wolfenstein: The New Order vor primi acces la beta test-ul următorului joc al seriei DOOM.

Wolfenstein The New Order

Urmărește Go4Games.ro pe Google News