Wolfenstein: The New Order – părintele shooterelor revine (UPDATE)

| 09.05.2013
Wolfenstein: The New Order – părintele shooterelor revine (UPDATE)

Update: Cei de la MachineGames au confirmat faptul că noul Wolfenstein: The New Order nu va include o componentă multiplayer, fiind un joc gândit exclusiv pentru single player. Colegii de la GameSpot au avut ocazia de a vizita sediul producătorului, clipul de mai jos sumarizând primele impresii despre Wolfenstein: The New Order.


După The Evil Within, iată că Bethesda continuă seria dezvăluirilor de titluri noi cu Wolfenstein: The New Order, continuarea seriei care a dat viaţă genului first person shooter la începuturile anilor ’90.

Acţiunea din Wolfenstein: The New Order se va desfăşura în anii ’60, într-o realitate alternativă în care cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost câştigat de forţele naziste. Eroul B.J. Blazkowicz va fi din nou la datorie, însărcinat cu conducerea unei forţe de rezistenţă împotriva noilor conducători ai lumii. După cum puteţi vedea şi din primul trailer, Wolfenstein: The New Order va pune un accent puternic pe latura SF a poveştii, Blazkowicz urmând să se confrunte cu numeroase maşinării de război naziste.

Wolfenstein: The New Order este realizat de echipa de la MachineGames, studioul fiind creat de Bethesda din foşti angajaţi ai Starbreeze Studios (Chronicles of Riddick, Syndicate). Jocul este construit folosind id Tech 5, motorul grafic din spatele lui RAGE, cel mai recent titlu de la id Software.

Wolfenstein: The New Order va fi lansat în ultima parte a acestui an, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi consolele de generaţie viitoare (cel mai probabil PlayStation 4 şi noul Xbox). Până atunci, vă invităm să aruncaţi o privire asupra primelor imagini din joc, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

Wolfenstein The New Order

Urmărește Go4Games.ro pe Google News