Wolfenstein: The New Order va fi lansat mai devreme

| 26.03.2014
Wolfenstein: The New Order va fi lansat mai devreme

Bethesda a făcut un anunţ mai puţin obişnuit pentru industria jocurilor video: Wolfenstein The New Order va fi lansat mai devreme decât era planificat iniţial. Astfel, shooter-ul celor de la Machine Games, aşteptat iniţial în Europa pe 23 mai 2014, va fi lansat cu trei zile mai devreme, pe 20 mai 2014, jocul bucurându-se astfel de o lansare sincronizată pentru toate regiunile globului.

Acţiunea din Wolfenstein: The New Order se va desfăşura în anii ’60, într-o realitate alternativă în care cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost câştigat de forţele naziste. Eroul B.J. Blazkowicz va fi din nou la datorie, însărcinat cu conducerea unei forţe de rezistenţă împotriva noilor conducători ai lumii. Producătorii promit o campanie de peste 16 ore, Wolfenstein: The New Order fiind un joc gândit exclusiv pentru modul single player.

Wolfenstein: The New Order va fi lansat la nivel global pe 20 mai 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One. Toţi cei care aleg să precomande Wolfenstein: The New Order vor primi acces la beta test-ul următorului joc al seriei DOOM.

Wolfenstein The New Order

Urmărește Go4Games.ro pe Google News