Wolfenstein: The Old Blood, prequel pentru The New Order

Autor: Cosmin Aionita | 05.03.2015
Wolfenstein: The Old Blood, prequel pentru The New Order

Bethesda a anunţat că Wolfenstein: The New Order, unul dintre cele mai apreciate shootere ale anului trecut, va primi un prequel, care va detalia câteva dintre aventurile eroului B.J. Blazkowicz de dinainte de evenimentele din jocul lansat de MachineGames în 2014.

Prequel-ul va purta numele Wolfenstein: The Old Blood, iar acţiunea va avea loc de această dată în 1946, naziştii aflându-se foarte aproape de câştigarea celui de-al Doilea Război Mondial. B.J. Blazkowicz va fi nevoit să participe la o misiune împărţită în două episoade: în Rudi Jäger and the Den of Wolves, Blazkowicz va încerca să pătrundă în secret în Castelul Wolfenstein şi să fure coordonatele bazei secrete a generalului Deathshead; în partea a doua, The Dark Secrets of Helga Von Schabbs, eroul va ajunge în oraşul Wulfburg, unde un arheolog nazist a dezgropat o serie de artefacte misterioase cu puteri supranaturale.

Wolfenstein: The Old Blood va păstra stilul clasic de acţiune din The New Order, producătorii de la studioul MachineGames promiţând o serie de arme noi precum bolt-action rifle, 1946 shotgun sau lansatorul de grenade Kampfpistole.

Wolfenstein: The Old Blood va fi oferit ca titlu de sine stătător, fără a necesita un exemplar de The New Order pentru a fi jucat. Wolfenstein: The Old Blood va fi lansat pe 5 mai 2015 şi va fi disponibil pentru PC (digital şi retail), PlayStation 4 (digital şi retail) şi Xbox One (doar digital), la preţul de 19,99€.

Wolfenstein The Old BloodWolfenstein The Old Blood

Wolfenstein The Old BloodWolfenstein The Old Blood

Wolfenstein The Old Blood

Urmărește Go4Games.ro pe Google News