Wolfenstein: Youngblood – dată de lansare, trailer, imagini şi precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 28.03.2019
Wolfenstein: Youngblood – dată de lansare, trailer, imagini şi precomenzi

Wolfenstein: Youngblood reprezintă un nou capitol al luptei de rezistenţă împotriva ocupaţiei naziste, prezentat în premieră de Bethesda pe scena de la E3 2018. Publisher-ul a confirmat că acest nou titlu Wolfenstein va fi disponibil începând cu 26 iulie 2019.

Wolfenstein: Youngblood este conceput special pentru a fi abordat în mod cooperativ, fie alături de un prieten, fie alături de un partener controlat de AI, cei doi participanţi la joc urmând să le întruchipeze pe Jessica şi Sophia Blazkowicz, fiicele lui B.J. Blazkowicz, eroul tradiţional al jocurilor Wolfenstein.

Acţiunea va avea loc în anii ’80, cele două gemene Blazkowicz aflându-se într-o misiune în Parisul ocupat de nazişti, în încercarea de a-şi găsi tatăl, dispărut de ceva vreme în capitala franceză. O noutate în cadrul seriei o vor reprezenta elementele de RPG adăugate, Youngblood urmând să ofere un sistem de progresie prin intermediul căruia jucătorii vor putea debloca noi abilităţi, ataşamente pentru arme, gadget-uri sau elemente de personalizare vizuală.

De altfel, de această dată, Wolfenstein: Youngblood a fost dezvoltat în colaborare de studourile Machine Games (responsabil şi pentru anterioarele jocuri ale seriei) şi Arkane Studios Lyon (seria Dishonored). Pe lângă ediţia standard a jocului, va fi disponibil şi Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition, care va include Cyborg Skin Pack (set de item-uri cu rol cosmetic), precum şi Budy Pass, o invitaţie pe care o vei putea trimite unui prieten pentru a parcurge campania împreună, fără ca acesta să fie nevoit să deţină, la rândul său, jocul.

Wolfenstein: Youngblood va fi lansat pe 26 iulie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC, precomenzile fiind deja disponibile prin Steam (29,99€ pentru ediţia standard, 39,99€ pentru cea Deluxe) şi PlayStation Store (129,90 lei pentru ediţia standard, respectiv 179,90 lei pentru cea Deluxe). Precomenzile vor include şi Legacy Pack, un alt set de item-uri cu rol cosmetic, preluate din jocurile precedente ale seriei.

Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: YoungbloodWolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: YoungbloodWolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: YoungbloodWolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: YoungbloodWolfenstein: Youngblood

Urmărește Go4Games.ro pe Google News