Wolfenstein: Youngblood primeşte trailer-ul final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 25.07.2019
Wolfenstein: Youngblood primeşte trailer-ul final înainte de lansare

Bethesda a lansat trailer-ul final pentru Wolfenstein: Youngblood, joc a cărui lansare va avea loc chiar mâine, pe 26 iulie.

Wolfenstein: Youngblood a fost conceput special pentru a fi abordat în mod cooperativ, fie alături de un prieten, fie alături de un partener controlat de AI, cei doi participanţi la joc urmând să le întruchipeze pe Jessica şi Sophia Blazkowicz, fiicele lui B.J. Blazkowicz, eroul tradiţional al jocurilor Wolfenstein.

Acţiunea din Wolfenstein: Youngblood va avea loc în anii ’80, cele două gemene Blazkowicz aflându-se într-o misiune în Parisul ocupat de nazişti, în încercarea de a-şi găsi tatăl, dispărut de ceva vreme în capitala franceză. O noutate în cadrul seriei o vor reprezenta elementele de RPG adăugate, Youngblood urmând să ofere un sistem de progresie prin intermediul căruia jucătorii vor putea debloca noi abilităţi, ataşamente pentru arme, gadget-uri sau elemente de personalizare vizuală.

Jocul a fost dezvoltat în colaborare de studourile Machine Games (responsabil şi pentru anterioarele jocuri ale seriei) şi Arkane Studios Lyon (seria Dishonored). Pe lângă ediţia standard a jocului, va fi disponibil şi Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition, care va include Cyborg Skin Pack (set de item-uri cu rol cosmetic), precum şi Budy Pass, o invitaţie pe care o vei putea trimite unui prieten pentru a parcurge campania împreună, fără ca acesta să fie nevoit să deţină, la rândul său, jocul.

Wolfenstein: Youngblood va oferi suport pentru efectele de ray-tracing în timp real, redate prin intermediul tehnologiei NVIDIA RTX, însă acesta nu va fi disponibil în momentul lansării, urmând să fie lansat ulterior. Cerinţele de sistem pentru Wolfenstein: Youngblood sunt disponibile aici.

Wolfenstein: Youngblood va fi lansat pe 26 iulie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

Wolfenstein: Youngblood

Urmărește Go4Games.ro pe Google News