Wolfenstein: Youngblood – suport pentru RTX, bundle NVIDIA şi trailer nou

Autor: Cosmin Aionita | 28.05.2019
Wolfenstein: Youngblood – suport pentru RTX, bundle NVIDIA şi trailer nou

NVIDIA a anunţat că viitorul Wolfenstein: Youngblood va oferi suport pentru efectele de ray tracing în timp real, precum şi pentru tehnologia NVIDIA Adaptive Shading (mai multe detalii despre acestea puteţi găsi aici). Cu această ocazie, a fost dezvăluit şi bundle-ul “Născut pentru a vâna”, prin intermediul căruia, pentru o perioadă limitată, la achiziţia unei plăci grafice GeForce RTX 2060, 2070, 2080 sau 2080 Ti, a unui desktop pentru jocuri sau a unui laptop pentru jocuri echipat cu o asemenea placă video, veţi primi şi jocul Wolfenstein: Youngblood.

Wolfenstein: Youngblood a fost conceput special pentru a fi abordat în mod cooperativ, fie alături de un prieten, fie alături de un partener controlat de AI, cei doi participanţi la joc urmând să le întruchipeze pe Jessica şi Sophia Blazkowicz, fiicele lui B.J. Blazkowicz, eroul tradiţional al jocurilor Wolfenstein. Acţiunea va avea loc în anii ’80, cele două gemene Blazkowicz aflându-se într-o misiune în Parisul ocupat de nazişti, în încercarea de a-şi găsi tatăl, dispărut de ceva vreme în capitala franceză. O noutate în cadrul seriei o vor reprezenta elementele de RPG adăugate, Youngblood urmând să ofere un sistem de progresie prin intermediul căruia jucătorii vor putea debloca noi abilităţi, ataşamente pentru arme, gadget-uri sau elemente de personalizare vizuală.

Jocul a fost dezvoltat în colaborare de studourile Machine Games (responsabil şi pentru anterioarele jocuri ale seriei) şi Arkane Studios Lyon (seria Dishonored). Pe lângă ediţia standard a jocului, va fi disponibil şi Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition, care va include Cyborg Skin Pack (set de item-uri cu rol cosmetic), precum şi Budy Pass, o invitaţie pe care o veţi putea trimite unui prieten pentru a parcurge campania împreună, fără ca acesta să fie nevoit să deţină, la rândul său, jocul.

Wolfenstein: Youngblood va fi lansat pe 26 iulie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News