Wolfenstein: Youngblood – Update-ul 1.0.7. aduce hărţi, misiuni, abilităţi şi inamici noi

Autor: Cosmin Aionita | 13.11.2019
Wolfenstein: Youngblood – Update-ul 1.0.7. aduce hărţi, misiuni, abilităţi şi inamici noi

Bethesda, alături de echipele de la Machine Games şi Arkane Studios au anunţat lansarea unui update masiv pentru Wolfenstein: Youngblood, ce aduce jocul la versiunea 1.0.7., adăugând astfel conţinut suplimentar gratuit. Este vorba despre o nouă misiune, noi hărţi, noi abilităţi, noi tipuri de inamici etc.

Noua misiune se numeşte Treasure Hunt, este dedicată jucătorilor de nivel 40, care au dus la bun sfârşit deja povestea principală din Youngblood, şi implică găsirea unei a doua camere Da’at Yichud în Parisul ocupat de forţele naziste şi însuşirea secretelor ascunse acolo.

Odată cu activarea acestei noi misiuni, jucătorii vor căpăta abilitatea de a detecta artefactele Da’at Yichud în lumea de joc. Localizarea unui număr de astfel de hărţi va duce la dezvăluirea poziţiei unde este ascuns un artefact străvechi, ce va conferi numeroase recompense participanţilor la joc.

Nu lipsesc nici inamicii noi, precum Wurmlochsoldat-ul care se teleportează, sau drona Electrodrohne Tesla, dar nici skin-urile suplimentare, cum ar fi Bomber skin, Chrome Syndrome skin sau Bloodthirst skin.

Update-ul pentru Wolfenstein: Youngblood este disponibil acum pentru ediţiile de PlayStation 4, Xbox One şi PC ale jocului, urmând să fie lansat, în scurt timp, şi pentru Nintendo Switch.

Wolfenstein: Youngblood

Urmărește Go4Games.ro pe Google News