XIII, joc gratuit oferit de GOG

Autor: Cosmin Aionita | 31.03.2021
XIII, joc gratuit oferit de GOG

Pe GOG (Good Old Games), campania de reduceri de primăvară este în plină desfășurare, peste 3000 de jocuri fiind oferite la prețuri reduse cu până la 92%. Cu ocazia acestei campanii de reduceri, Good Old Games vă oferă și un joc gratuit: XIII, clasicul shooter cu grafica cel-shaded. Pentru a-l putea obține, trebuie să vă înscrieți la newsletter-ul celor de la GOG, să accesați prima pagină a site-ului GOG și să faceți click pe banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

XIII joc gratuit

XIII poate fi revendicat drept joc gratuit pentru următoarele 29 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Unul dintre cele mai apreciate jocuri din 2013

Bazat pe primele cinci volume ale benzii desenate cu același nume, XIII s-a făcut remarcat grație accentului pus pe poveste, dar și aspectului grafic deosebit, fiind unul dintre titlurile ce au pionierat tehnica de redare cel-shading.

XIII spune povestea lui “Thirteen”, un soldat ce și-a pierdut memoria și este acuzat de uciderea președintelui Statelor Unite ale Americii. Trezindu-se rănit și amnezic pe plaja Brighton, înzestrat doar cu o cheie și un tatuaj misterios, XIII trebuie să parcurgă jocul pentru a-și demonstra nevinovăția.

Sursa: Good Old Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News