Zombie Army 4 a primit un upgrade gratuit pentru consolele next-gen PS5 și Xbox Series X|S

Autori: Cosmin Aionita, Vlad Ionescu | 07.04.2021
Zombie Army 4 a primit un upgrade gratuit pentru consolele next-gen PS5 și Xbox Series X|S
Foto: Rebellion

Majoritatea companiilor din industrie au realizat tranziția la consolele next-gen fără a le cere utilizatorilor să plătească în plus pentru versiunile jocurilor optimizate pentru PlayStation 5 sau Xbox Series X|S. La fel se întâmplă și în cazul jocului Zombie Army 4: Dead War, studioul Rebellion adoptând aceeași metodă. Astfel, versiunile pentru PS4 și Xbox One ale jocului Zombie Army 4: Dead War tocmai au primit un update ce aduce optimizări speciale pentru PS5 si Xbox Series X|S, printre care timpi de încărcare reduși, rezoluții mai mari și framerate ridicat.

Zombie Army 4: Dead War Titlul a fost lansat în primăvara anului trecut, fiind continuarea lui Zombie Army Trilogy, la randul sau un spin-off al seriei Sniper Elite. Astfel, mecanicile de joc caracteristice seriei Sniper Elite sunt prezente și aici, inclusiv faimoasul X-Ray Kill Cam.

În timp ce jocurile Sniper Elite se concentrează asupra gameplay-ului tactic third person, Zombie Army 4 este un shooter arcade cu tematică zombie, care încurajează jucătorii să obțină multiplicatori și să înregistreze, astfel, scoruri cât mai ridicate. Campaniile din jocurile Zombie Army se concentrează pe oprirea maleficului Hitler, ce încearcă să dezlănțuie o armată de zombies naziști.

Actualizări gratuite pentru nouă generație de console

Actualizările lansate de Rebellion coincid cu includerea jocului Zombie Army 4: Dead War în ofertele serviciilor PlayStation Plus și Xbox Game Pass. Abonații PlayStation Plus pot descărca versiunea de PS4 a jocului Zombie Army 4 chiar acum, gratuit, împreună cu actualizărea sa pentru PS5.

Update-ul pentru PS5 include suport pentru rezoluția 4K (cu DRS – Dynamic Resolution Scaling), framerate de 60fps și timpi de încărcare reduși.

Zombie Army 4: Dead War va fi inclus în abonamentul Xbox Game Pass începând de mâine, 8 aprilie 2021. Utilizatorii de console Xbox Seriei S vor putea juca Zombie Army 4 în rezoluție 1080p, la 60fps, cu timpi de încărcare reduși. În schimb, proprietarii Xbox Seriei X vor avea acces la două moduri de afișare: fie 4K la 60fps, fie 1080p la 120FPS, ambele cu timpi de încărcare reduși și Dynamic Resolution Scaling activat.

Sursa: PlayStation Lifestyle

Urmărește Go4Games.ro pe Google News