Sims 4 permite relații incestuoase, din cauza unui bug

Autor: Adrian Popa | 01.08.2022
Sims 4 permite relații incestuoase, din cauza unui bug

Jocul Sims 4 a primit un update recent, care a rezolvat o serie de probleme, dar a adus unele noi, controversate. În urma actualizării, titlul, jucat inclusiv de foarte mulți minori, permite acum relații incestuoase.

Mai mulți jucători au observat problema după update-ul din 26 iulie. Aceștia au partajat capturi de ecran cu relații familiale nepermise petrecute după data respectivă. Acestea se întâmplă între părinți și copii, frați etc.

Problemele sunt legate de noua caracteristică Wants and Fears, care le oferă personajelor obiective pe care să le atingă, dar și posibilitatea să treacă peste anumite dificultăți. Din păcate, unele dintre obiectivele țintite acum presupun incestul.

Citește și: O companie și-a cerut scuze pentru greșeala de pe ambalajul unei tastaturi de gaming

Dezvoltatorii jocului, lansat în 2014, sunt conștienți de situație și lucrează la remedierea problemei în cel mai scurt timp.

Cu aceeași actualizare a fost introdus și un bug care duce la îmbătrânirea prematură a unor personaje. Alte elemente adăugate de update sunt: păr corporal, orientări sexuale care pot fi personalizate în detaliu și pereți curbați.

Sims 4 este în continuare extrem de popular. În 2020, în timpul pandemiei, numărul utilizatorilor activi într-o lună a atins pragul de 10 milioane.

Un alt simulator care s-a confruntat cu o problemă recent este PowerWash Simulator. Un bug, care apare pe Xbox, l-a determinat pe dezvoltatorul jocului, FuturLab, să le ceară utilizatorilor să nu se uite direct spre soare în timp ce se mișcau. Atunci când făceau asta PowerWash Simulator „crăpa”.

Sursa: Mashable

Urmărește Go4Games.ro pe Google News