Anvelopele premium Bridgestone pentru motociclete revin în lumea virtuală în jocul RIDE 5

Autor: Cosmin Aionita | 30.08.2023
Anvelopele premium Bridgestone pentru motociclete revin în lumea virtuală în jocul RIDE 5
Foto: Bridgestone / Milestone

Bridgestone, lider global în producția de anvelope și soluții pentru mobilitate sustenabilă, anunță parteneriatul cu dezvoltatorul italian de jocuri Milestone, pentru cea mai recentă versiune a bine cunoscutei serii de jocuri video RIDE, și anume RIDE 5.

RIDE 5 este cea mai nouă iterație a seriei de simulare a curselor pe două roți, devenită locul de întâlnire a motocicliștilor virtuali din întreaga lume, disponibilă acum pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam și Epic Games Store.

Prin acest parteneriat, Bridgestone își propune să își consolideze poziția ca lider de piață pentru anvelopele de motocicletă, dar și să își prezinte produsele și amprenta lăsată în lumea competitivă a curselor într-un mod inovator și captivant pentru iubitorii de motociclete și jocuri video din întreaga lume. În RIDE 5, motocicliști din fiecare colț al globului vor avea ocazia să experimenteze o cursă lină și rapidă cu anvelopele Bridgestone atât pe trasee inspirate din viața reală, cât și pe trasee virtuale, având la dispoziție o gamă largă de modele de motociclete de la cei mai emblematici producători, la fel cum există și în realitate. De asemenea, brandul Bridgestone este prezent, în mod digital, în cadrul jocului, cu echipamente și costume sponsorizate, panouri publicitare pe traseele de curse, precum și în moduri de joc special dedicate.

De-a lungul anilor, Bridgestone și-a construit moștenirea și excelența în cursele de motociclete, obținând recent victorii în cele mai celebrate competiții de anduranță, precum EWC. Cursele de anduranță vor fi din nou unul dintre cele mai provocatoare moduri de joc incluse în RIDE 5, cu motocicliștii virtuali având posibilitatea de a-și testa abilitățile de conducere și concentrarea, în timp ce evaluează performanța și durabilitatea excepțională a anvelopelor Bridgestone. Așa cum se întâmplă în viața reală, uzura anvelopelor rămâne unul dintre cei mai importanți factori în joc atunci când vine vorba de a fi un motociclist de succes, performanța fiind influențată direct de stilul de conducere și vreme, iar jucătorii trebuie să ia decizii strategice în timpul cursei pentru a gestiona acești factori.

Ca lider global în mobilitate, cu un portofoliu larg de produse și soluții premium, inclusiv anvelope premium pentru motociclete, suntem mereu în căutarea unor modalități noi de a interacționa cu clienții noștri și cu comunitatea de motocicliști, în timp ce demonstrăm calitatea produselor noastre. Suntem entuziasmați să colaborăm cu Milestone și să facem din nou parte din acest paradis virtual al motocicliștilor.

– Nico Thuy, Directorul Diviziei de Motociclete al Bridgestone EMIA

Încă de la debutul său de acum mulți ani, franciza RIDE a fost căminul pasiunii pentru motociclete, datorită simulării de conducere imersive și autentice. Această colaborare cu Bridgestone reprezintă un pas în față pentru a apropia și mai mult lumea motocicletelor virtuale de cea din viața reală.

– Andrea Loiudice, Publishing Director la Milestone

Sursa: Bridgestone

Urmărește Go4Games.ro pe Google News