Braking Point – distribuția de vedete a noului mod narativ din F1 2021

Autor: Cosmin Aionita | 30.06.2021
Braking Point – distribuția de vedete a noului mod narativ din F1 2021
Foto: Codemasters / EA Sports

Codemasters si EA Sports au dezvăluit câteva detalii spectaculoase despre Braking Point, noul mod de joc bazat pe poveste din cadrul F1 2021. Cu o distribuție care îmbină personajele noi și cele deja cunoscute fanilor, Braking Point le va permite jucătorilor să concureze pentru gloria absolută în cadrul uneia dintre cinci echipe din lumea antrenantă a Formulei 1.

Aiden Jackson

Aiden este un nou star în devenire. Un pilot tânăr, cu mult potențial, dar și multă adulație pentru coechipierul său Casper Akkerman, debuteaza in F1. Povestea lui Jackson este una de succes, întrucât a promovat din F2. Foarte prietenos, Aiden are o prezență pozitivă în fața camerelor. În spatele camerelor însă, acesta se confuntă cu problemele ivite din tranziția în liga superioară. În așteptarea unor oferte din partea echipelor mari, Aiden are un debut de succes, făcând deja valuri.

Casper ‘Cas’ Akkerman

Cunoscut pentru abordarea sa rece și directă, Casper este determinat să propulseze performanțele echipei înaintea plutonului. Temperamentul calm și tenacitatea l-au ajutat mult în cariera sa până acum. Cu toate acestea, odată cu tinerele talente care se fac remarcate, Cas simte presiunea de a produce rezultate, deși cariera sa se apropie de final.

Devon Butler

Antieroul din Braking Point, Devon e mai mult decât un carierist îngâmfat și gălăgios care încearcă să se afirme. Este extrem de respectat pe circuit, însă comportamentul îndoielnic din afara pistei de curse lasă de dorit. Mereu pregătit cu o glumă sau un sfat răutăcios, Butler se folosește de aceste întâlniri pentru a intra pe sub pielea oricărui pilot care poate reprezenta o amenințare. Fie că îl iubești sau îl urăști, Devon Butler își propune să devină o legendă a lumii Formulei 1.

Brian Doyle

Brian este liantul dintre echipă și directorul team-ului, având responsabilitate de a se asigura că totul decurge perfect. Doyle petrece foarte mult timp ca mediator, asigurând comunicarea în echipă, alegerea strategiilor de cursă sau soluționarea problemelor din cadrul echipei. Este consacrat în acest sport și cunoaste toate culisele acestuia. Cu o personalitate extravagantă, Doyle trăiește pentru Formula 1, fiind fericit când totul merge bine, dar și ușor descumpănit când lucrurile nu decurg conform planului.

Zoe Akkerman

Soția lui Casper, Zoe a fost mereu prezentă și cunoaște sacrificiile pe care soțul său le face pentru a rămâne competitiv. Zoe are mereu o vorbă bună la îndemână, indiferent de context. Mama unei fetițe, Zoe este singura persoană care știe prin ce trece Casper concurând împotriva noii generații de piloți.

Braking Point și multe alte opțiuni de joc

Braking Point va oferi un nou mod de joc narativ și o serie de inovații în F1 2021. Funcția 2-player Career le va permite jucătorilor sa se alieze sau să se dueleze în sesiuni-sincron. Real-Season Start le va permite jucătorilor să pornească de la orice cursă din calendarul competitional actual, chiar dacă respectiva cursa a avut deja loc în realitate. De asemenea, F1 2021 va dispune și de opțiuni deja cunoscute, precum My Team, 2-player split-screen sau diverse setări de accesibilitate, care le vor permite jucătorilor să concureze, indiferent de nivelul de abilități.

F1 2021 va fi lansat pe 16 iulie 2021 și va fi distribuit de EA Sports, urmând să fie disponibil pentru Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 și PC (via Steam). Ediția Digital Deluxe va fi disponibilă începând cu 13 iulie și va include conținut suplimentar, inclusiv cei șapte piloți emblematici din modul My Team al jocului.

Sursa: Electronic Arts România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News