Burnout Paradise Remastered va primi o ediţie “portabilă”

Autor: Cosmin Aionita | 27.03.2020
Burnout Paradise Remastered va primi o ediţie “portabilă”

Se pare că Electronic Arts şi Nintendo nu au avut cea mai bună relaţie, publisher-ul evitând să-şi publice jocurile importante pentru consola Nintendo Switch, cu excepţia titlurilor FIFA anuale, şi acelea numai în ediţii Legacy (doar cu loturile echipelor aduse la zi), bazate pe FIFA 18 (primul titlu al seriei care şi-a făcut apariţia şi pe Nintendo Switch).

Totuşi, aceste neînţelegeri sunt pe cale de a fi rezolvate, Electronic Arts anunţând că Burnout Paradise Remastered, ediţia remasterizată a faimosului joc de curse realizat de Criterion, va fi disponibil, în cursul anului 2020, şi pentru Nintendo Switch.

Adaptarea pentru Nintendo Switch a fost realizată de Stellar Entertainment şi va include, pe lângă jocul de bază, nu mai puţin de opt pachete de conţinut suplimentar: Big Surf Island, Party Pack, Burnout Bikes, Boost Special, Legendary Cars, Cagney Update, Toys şi Cops & Robbers Pack. De asemenea, Burnout Paradise Remastered pentru Switch va rula la 60 de cadre pe secundă şi va oferi suport pentru comenzile efectuate prin atingerea ecranului tactil al consolei.

Burnout Paradise Remastered pentru Nintendo Switch va fi lansat în cursul anului 2020. Ediţia remasterizată este deja disponibilă pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News