Când va fi lansat FIFA 21 pe PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 29.10.2020
Când va fi lansat FIFA 21 pe PlayStation 5

Știam deja că edițiile actuale ale jocurilor FIFA 21 sau Madden NFL 21 pentru PlayStation 4 și Xbox One vor putea fi jucate și pe consolele PlayStation 5, respectiv Xbox Series X și S, prin intermediul funcțiilor de backwards compatibility. Acum EA a dezvăluit și când va fi lansat upgrade-ul next-gen pentru FIFA 21 pe PlayStation 5 și noile console Xbox.

Astfel, Electronic Arts a confirmat că versiunile next-gen ale jocurilor FIFA 21 și Madden NFL 21 vor fi disponibile la nivel global începând cu 4 decembrie 2020. Mai mult, cei care cumpără și joacă FIFA 21 sau Madden NFL 21 pe PlayStation 4 sau Xbox One vor obține gratuit versiunile jocurilor pentru PlayStation 5 sau Xbox Series X | S.

De asemenea, Electronic Arts are pregătit un plan de upgrade și pentru cei care își doresc să facă upgrade-ul la o consolă de nouă generație fără unitate optică, dar dețin unul dintre aceste două jocuri pe disc. Astfel, cei care au achiziționat discuri fizice sunt îndemnați să contacteze EA la help.ea.com pentru a obține un cod de upgrade pentru consolele fără disc. Mai multe informații sunt disponibile la ea.com/dual-entitlement.

EA promite o experiență next-gen veritabilă

EA Sports promite că, atunci când va fi lansat FIFA 21 pe PlayStation 5 și Xbox Series X | S, jocul va profita de avantajele noului hardware, oferind timpi de încărcare deosebit de scurți, cea mai realistă și fluentă mișcare a jucătorilor din toate titlurile EA Sports, experiențe autentice pe stadioane și noi detalii ale fotbaliștilor, precum și noutăți de ordin tehnic precum deferred rendering și lighting. Pe PlayStation 5, jocul va avea, de asemenea, noi capacități de feedback haptic prin intermediul controller-ului DualSense.

Jucătorii care aleg upgrade-ul gratuit de la PS4 la PS5 sau de la Xbox One la Xbox Series X | S își vor putea transfera pe noile console progresul și conținutul din Ultimate Team, The Yard și alte moduri de joc din Madden NFL 21, precum și progresul și conținutul din FIFA Ultimate Team și Volta Football, în FIFA 21.

Cam Weber, EVP și Group GM la EA Sports, a declarat următoarele:

Cu fiecare nouă generație de console, EA Sports dizolvă tot mai mult granița dintre virtual și real prin jocurile pe care le dezvoltăm. Versiunile de nouă generație ale Madden NFL 21 și FIFA 21 vor oferi experiențe uimitoare, captivante și autentice, permițându-le jucătorilor să simtă cu adevărat următorul nivel de experiență sportivă. Prin puterea fantastică a Xbox Series X|S și PlayStation 5 am reușit să aducem evoluții deschizătoare de drumuri în industrie în ceea ce privește jocurile și conținutul, aducându-ne jucătorii tot mai aproape de sporturile pe care le iubesc.

FIFA 21 și Madden NFL 21 sunt disponibile acum, în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Edițiile next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox Series X | S vor fi disponibile începând cu 4 decembrie 2020, iar upgrade-urile către acestea vor fi gratuite pentru cei care dețin deja aceste două jocuri pe PS4 sau Xbox One.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News