Trei carduri ICON SBC au fost adăugate în Ultimate Team

Autor: Vlad Ionescu | 25.11.2020
Trei carduri ICON SBC au fost adăugate în Ultimate Team
Foto: EA Sports

EA Sports a adăugat trei noi provocări de tipul Squad Building Challenger (SBC), oferindu-le gamerilor șansa de a obține trei super carduri din seria ICON în modul FIFA Ultimate Team din FIFA 21. Jucătorii au primit din partea producătorilor super rating-uri, Luis Figo fiind cel mai bun card al evenimentului.

Deși prețul nu este deloc unul scăzut, cel mai ieftin fiind în jur de 300.000 de monede, aceste carduri sunt printre cele mai bune din acest mod al jocului. Pe lânga chimia din echipă și atributele excelente pe care le au, utilizatori au șansa de a folosi jucătorii pe care îi admirau în copilărie. În plus față de metoda clasică de a obține jucătorii prin transfer sau deschiderea de pachete promoționale, Electronic Arts i-a introdus și în seria SBC.

Luis Figo

Luis Figo, unul dintre cei mai utilizați jucători ICON din acest mod al jocului, a primit din partea EA SPORTS un super card de OVR 90. Viteza de 90 este compusă dintr-o accelerație de 91 și un sprint de 89, în timp ce șutul atacantului ajunge la atribute de 86. Dribling-ul, care este de altfel și punctul forte al cardului, îi oferă jucătorului o agilitate de 88 și un control al balonului de 91, toate acestea fiind completate de 4 stele pentru Skill Moves și Weak Foot. Pentru a integra acest card în echipa de Ultimate Team, gamerii vor fi nevoiți să achite suma de aproximativ 900.000 de monede.

Javier Zanetti

Unul dintre cei mai buni fundași dreapta din Ultimate Team, Javier Zanetti, are un preț estimat de 410.000 de monede pe piața de transfer, în funcție de platforma pe care o folosiți. Cardul jucătorului este foarte echilibrat și eficient, fundașul având o viteză de 83, compusă dintr-o accelerație de 82 și un sprint de 84. Pasa jucătorului de 85, dribling-ul de 82 și forța fizică de 80 sunt restul atributelor pe care acest care le-a primit, în timp ce puterea defensivă de 87 este cea mai bună abilitate a fundașului.

Edwin Van Der Sar

Ultimul card al acestui eveniment este cel al portarului Edwin Van Der Sar, varianta Base. Fiind unul dintre cei mai buni portari din acest mod al jocului, cardul lui Van De Sar ajunge pe piața de transfer la un preț de aproximativ 320.000 de monede. Pe lânga chimia pe care o oferă fundașilor centrali, acest card este de asemenea și foarte eficient în poartă.

Sursa: EA Sports FIFA Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News