Ce va include modul FIFA Women’s World Cup 2023 pentru FIFA 23

Autor: Cosmin Aionita | 20.06.2023
Ce va include modul FIFA Women's World Cup 2023 pentru FIFA 23
Foto: EA Sports

EA Sports a prezentat ce va include actualizarea de conținut FIFA Women’s World Cup Australia și Noua Zeelanda 2023 pentru FIFA 23, alături de noi ilustrații cu jucătoarea echipei naționale a Australiei Sam Kerr. Modul EA SPORTS FIFA Women’s World Cup 2023 va putea fi accesat de la sfârșitul lunii iunie ca actualizare gratuită în cadrul jocului FIFA 23, alături de o gama largă de moduri interesante.

Veți putea porni în călătoria din FIFA Women’s World Cup 2023 ca vedeta a unei echipe naționale – sau ca avatar personalizat – în noul mod Lead Your Country. Suplimentar, vei putea să joci întreaga competiție în modul Tournament single player sau vei putea alege să joci alături de prieteni sau AI în modul Kick Off:

Lead Your Country

Fii în centrul FIFA Women’s World Cup 2023 cu un nou mod care îți permite să joci cu o anumită fotbalistă care își conduce țara spre glorie. Alege între o jucătoare din realitate, pregătită să ia cu asalt turneul, sau creează-ți propriul avatar personalizat în cadrul echipei naționale pe care ți-o dorești pentru a scrie istorie în FIFA Women’s World Cup. Pe măsură ce parcurgi etapele, vei avea opțiunea de a controla doar acea fotbalistă sau întreaga echipă națională, în timp ce îți conduci țara către victorie.

Tournament Mode

Joacă în cadrul FIFA Women’s World Cup în modul Tournament single player și scrie (sau rescrie) istoria națiunii tale. Alege una dintre cele 32 de națiuni calificate și parcurge-ți drumul prin grupe și prin etapele eliminatorii până la câștigarea trofeului.

Kick Off

Experimentează FIFA Women’s World Cup în condiții personalizate, într-un meci local împotriva prietenilor sau împotriva AI-ului, selectând un meci din faza grupelor sau din runda eliminatorie și două dintre cele 32 de națiuni calificate.

EA SPORTS FIFA Women’s World Cup va include echipele naționale feminine ale tuturor celor 32 de națiuni calificate la turneul final, stadioanele personalizate, secvențe cinematice noi, prezentările de meciuri, comentariu dedicat și, bineînțeles, reprezentarea trofeului real pe care câștigătoarele îl vor ridica la final.

FIFA 23 a fost dezvoltat de echipele EA Vancouver și EA București și este disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PS4 și Xbox One. Jocul este inclus și în serviciul EA Play.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News