Cine va câștiga UEFA EURO 2024, conform pronosticului EA SPORTS

Autor: Cosmin Aionita | 15.06.2024
Cine va câștiga UEFA EURO 2024, conform pronosticului EA SPORTS
Foto: EA Sports

Pronosticul EA SPORTS, realizatorii seriei EA SPORTS FC (fostă FIFA), anunță Anglia drept câștigătoare a turneului final UEFA EURO 2024. Cu ajutorul motorului grafic Frostbite și al tehnologiei HyperMotionV, a fost folosit modul de joc Turneu din EA SPORTS FC 24 pentru a crea 100 de simulări ale campionatului și a încerca astfel să se determine câștigătoarea celui mai râvnit trofeu din fotbalul european.

Astfel, EA SPORTS a simulat un întreg campionat din etapa grupelor până în finală, iar întregul proces a indicat victoria Angliei în cadrul finalei de pe 14 iulie, jucată împotriva Germaniei, pe Stadionul Olimpic din Berlin. Victoria ar veni după 58 de ani de la ultimul triumf al echipei Angliei la nivel internațional (la Cupa Mondială din 1966).

Fanii pot accesa turneul final UEFA EURO 2024 drept update gratuit pentru jocul EA SPORTS FC 24, disponibil acum pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC și Nintendo Switch. Pronosticurile oficiale ale EA SPORTS FC sunt disponibile aici.

UEFA EURO 2024
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News