Concert online pentru fanii jocurilor Tony Hawk’s Pro Skater

Autor: Cosmin Aionita | 27.07.2020
Concert online pentru fanii jocurilor Tony Hawk's Pro Skater

Noul Tony Hawk ’s Pro Skater 1+2, a cărui lansare este programată pentru 4 septembrie 2020, va include o coloană sonoră actualizată, pe lângă hit-urile consacrate urmând să se regăsească și melodii de la artiști precum CHAII, Merkules, Machine Gun Kelly și Rough Francis, ce vor fi dezvăluite într-un concert.

Astfel, noile melodii ce și-au făcut loc pe coloana sonoră a jocului Tony Hawk ’s Pro Skater 1+2 vor fi dezvăluite în cadrul unui concert online organizat de către Activision în parteneriat cu Noisey, ce va fi difuzat pe 29 iulie, de la 1:00 dimineața, ora locală a României, prin intermediul canalului de YouTube Noisey.

Primele două titluri Tony Hawk’s Pro Skater, recreate și îmbunătățite

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 include versiuni remasterizate ale primele două jocuri din seria Tony Hawk, alături de elementele iubite de fani ce au fost prezente pe parcursul întregii francize, cum ar fi mișcările clasice sau modurile multiplayer online și co-op local.

De asemenea, modurile Create-A-Park și Create-A-Skater revin și ele. Editorul Create-A-Park va include noi opțiuni de personalizare, iar fanii își vor putea alege acum skaterii dintre vedete  precum Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareen Campbell, Jamie Thomas sau Bob Burnquist.

Concert Tony Hawk

Pentru a oferi o experiență cât mai autentică și apropiată de titlurile originale, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 va reuni toate nivelurile, skaterii profesioniști și trucurile clasice pe care jucătorii și le amintesc din anii ’90 și 2000, recreate cu mare atenție, cu niveluri noi, dar și cu o serie de melodii familiare precum “Superman” de la Goldfinger.

Pachetul remasterizat Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 va fi lansat pe 4 septembrie 2020, pentru PlayStation 4, Xbox One, dar și pentru PC, în format digital, prin intermediul platformei Epic Games Store.

Sursa: Activision, Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News