Crash Team Racing Nitro-Fueled, disponibil acum în magazinele din România

Autor: Cosmin Aionita | 24.06.2019
Crash Team Racing Nitro-Fueled, disponibil acum în magazinele din România

Partenerii Activision din România anunţă disponibilitatea jocului Crash Team Racing Nitro-Fueled în magazinele de profil din ţara noastră, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch. Mai mult, începând de pe 3 iulie 2019, event-ul in-game Grand Prix va aduce conţinut gratuit pentru toţi cei care au achiziţionat jocul, câte un circuit nou urmând să fie oferit în fiecare sezon, plus personaje suplimentare şi alte elemente cosmetice pe care jucătorii le vor putea câştiga.

Dezvoltat de studioul Beenox şi publicat de Activision, Crash Team Racing Nitro-Fueled a fost construit de la zero pe baza mai vechiului joc Crash Team Racing şi aduce la zi personajele, karturile şi circuitele din jocul original cu ajutorul unui motor grafic modern. Jucătorii pot concura alături de personaje binecunoscute precum Crash Bandicoot, Coco şi Dr. Neo Cortex, împotriva invadatorului Nitros Oxide pentru a salva planeta noastră de la distrugere. De asemenea, pe lângă circuitele din CTR, jucătorii vor avea ocazia de a concura şi pe circuite reimaginate pe baza celor din Crash Nitro Kart, inclusiv într-un mod competitiv online ce debutează cu ocazia aniversării de 20 de ani a seriei.

În Crash Team Racing Nitro-Fuel, fanii îşi vor putea personaliza karturile şi eroii din joc, acest remake oferind posibilitatea de a personaliza o mulţime de elemente precum caroseria kartului, roţile, culorile şi desenele pentru a obţine un bolid pe gustul fiecăruia. În plus, Crash Team Racing Nitro-Fueled vine şi cu posibilitatea de schimbare a skin-ului pentru personajele din joc, precum şi cu animaţii speciale în cazul unora dintre ele.

Jucătorii pot câştiga elemente cosmetice pe parcursul modului Adventure, precum şi bănuţi Wumpa pe care îi pot folosi în zona Pit Stop pentru a achiziţiona alte astfel de personalizări. De asemenea, fiecare personaj are propriile lui caracteristici, fiind împărţiţi în clasele Beginner, Intermediate şi Advanced, astfel încât jucătorii să-şi poate alege personajul şi în funcţie de modul în care se comportă pe circuit.

Crash Team Racing Nitro-Fueled este acum disponibil în magazinele partenerilor Activision din România pentru PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch, la un preţ de 169,90 lei.

Crash Team Racing Nitro-FueledCrash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Team Racing Nitro-FueledCrash Team Racing Nitro-Fueled

Urmărește Go4Games.ro pe Google News