Cu ocazia Marelui Premiu din Las Vegas, F1 23 este gratuit în acest weekend

Autor: Cosmin Aionita | 15.11.2023
Cu ocazia Marelui Premiu din Las Vegas, F1 23 este gratuit în acest weekend
Foto: EA Sports

Electronic Arts anunță un weekend gratuit  pentru EA SPORTS F1 23, pentru a sărbători cursa inaugurală FORMULA 1 LAS VEGAS GRAND PRIX 2023. F1 23 a ridicat miza și a pregătit fanilor o serie de activități și provocări în joc, dar și în afara lui. Jucătorii vor putea să concureze pe faimosul Las Vegas Strip, să se lase provocați de cel mai rapid tur a lui Charles Leclerc, să descopere noile recompense #LasVegasGP și multe altele. Daniel Ricciardo, pilotul Scuderiei AlphaTauri, Max Verstappen, ambasadorul EA SPORTS, și Anthony Joshua, campionul britanic la box, se vor alătura, de asemenea, distracției și vor lua cu asalt circuitul în F1 23.

Între 16 și 20 noiembrie, jucătorii din toată lumea vor avea oportunitatea de a experimenta uimitorul circuit Las Vegas Grand Prix și să se joace gratuit F1 23 pe PlayStation 4 și PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (Steam). Cei care se joacă în timpul weekend-ului vor câștiga XP dublu din diferite moduri de joc, dar și alte premii. Noii jucători care vor cumpăra jocul vor putea, de asemenea, să primească reduceri, de până la 60% din prețul de vânzare obișnuit, în perioada stabilită, iar tot progresul și conținutul cumulat în această perioadă vor fi preluate.

Pentru și mai mult entuziasm, EA Sports va găzdui un eveniment plin de sportivi renumiți la HyperX Arena Las Vegas. Evenimentul va fi o întâlnire între lumi, întrucât vor participa nume mari din lumea sportului, a jocurilor și mai departe de acestea, care se vor confrunta pentru a da startul weekendului FORMULA 1 LAS VEGAS GRAND PRIX 2023. Fanii sunt invitați să fie cu ochii pe canalul oficial de YouTube al Formula 1, pe data de 15 noiembrie, la ora 23 a României pentru a-i vedea. Toți piloții care vor lua parte la eveniment sunt anunțați deja pe canalele de social media ale F1 23.

Daniel Ricciardo a împărtășit din entuziasm înainte de cursă într-un nou videoclip care cuprinde primul moment în care acesta a văzut noul circuit din SUA. Pe 17 noiembrie, va fi disponibil și un preview în care Max Verstappen se pregătește pentru noul circuit, în timp ce triplul campion mondial îl va conduce pe superstarul boxului Anthony Joshua pe străzile din Vegas, în F1 23.

Las Vegas este un loc emblematic, care cuprinde una dintre cele mai faimoase porțiuni de asfalt din lume. Mi-a plăcut să privesc cum echipa a construit o recreare virtuală atât de realistă a vibrației și energiei de pe Strip. Am fost onorați să aducem acest nou circuit în F1 23 pentru ca jucătorii de pretutindeni să se bucure de el înainte de Grand Prix-ul din lumea reală și sperăm ca toată lumea să se distreze la fel de mult ca Daniel Ricciardo atunci când vor concura în Sin City, în joc, săptămâna aceasta.

– Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters

Event-urile din F1 23 vor începe înainte de weekend pentru cei care își doresc să se întreacă pe „bulevard”. Între 14 și 20 noiembrie, vor fi introduse mai multe evenimente în joc, inclusiv un nou „Pro Challenge” din Las Vegas cu Charles Leclerc, dar și un eveniment de tip Scenario „F1 World” cu Lewis Hamilton. EA SPORTS va oferi, de asemenea, o serie de elemente în joc, dezvoltate în parteneriat cu Las Vegas Grand Prix, în mod gratuit. Pentru a le obține, jucătorii trebuie să se conecteze zilnic în joc între 16 și 18 noiembrie și să își verifice căsuța de e-mail.

În plus, în perioada 20 noiembrie – 11 decembrie, jucătorii pot experimenta senzația de a concura cu monoposturile Ferrari, care a dezvăluit recent noul design „Golden Era”, aducând un omagiu primei „ere de aur” a Formulei 1 în America.

EA SPORTS F1 23, jocul oficial al campionatului FIA Formula One World, este disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (via EA App, Epic Games Store și Steam).

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News